Contact

Heb je na je bezoek aan Keukenwaren.nl een aanvulling, suggestie of tip? Laat het me weten, stuur een mailtje naar info@keukenwaren.nl. Misschien heb je wel een fantastische keuken of juist een keuken die wel een verbetering kan gebruiken? Mail mij jouw verhaal en wie weet zie je deze terug op de site.  Vragen of opmerkingen met betrekking tot geplaatste berichten kun je het beste plaatsten bij de reacties onder het bericht. Zo kunnen andere bezoekers dit ook lezen of reageren.

Adverteren

Het is mogelijk om op diverse manieren te adverteren op Keukenwaren.nl. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een advertorial. Een advertorial is een gesponsord artikel waarin uw product of dienst centraal staat. Daarnaast kan een banner geplaats worden Dit is een afbeelding of tekst die in de rechterbalk of de header van mijn blog zichtbaar is. Voorwaarde aan een advertentie is dat het moet passen bij de site. Mail info@keukenwaren.nl voor de mogelijkheden.

Onafhankelijk

Keukenwaren.nl is niet verbonden aan een keukenmerk. Is een artikel in samenwerking met een merk gemaakt, dan zal ik dit altijd vermelden. De herkomst van de foto’s van de site kan je altijd terugvinden onder de foto.

Pers

Van woon en keuken-events of ontwikkelingen van producten voor in de keuken blijf ik graag op de hoogte. Persberichten en vrijblijvende uitnodigingen kunt u mailen naar info@keukenwaren.nl. Voor het vrijblijvend toesturen van producten voor bijvoorbeeld een review kunt u ook per mail contact met mij opnemen.