Over keukenwaren.nl

over keukenwaren.nlMijn eerste keuken was een budget keuken. We waren nog niet zo gewend dat je kon lenen voor je keuken, dus we deden alles uit ons spaargeld. Het was eigenlijk een standaard keuken die we uitbreidden met als eerste een vaatwasser (yeah!). Mijn tweede keuken was voor in het appartement tijdens mijn single bestaan. Ik koos voor een spannende blauwe keuken, met veel gadgets. Niet om te koken, maar gewoon om mooi te zijn. Mijn derde keuken werd de familie keuken. Functioneel, mooi en bleek jaren later zeker bestand tegen 2 kleine kinderen.

Keukens zijn leuk

Ik vind keukens geweldig. Niet alleen is het in de meeste gevallen de leukste plek in het huis, waar de leukste gesprekken zijn en het meest te beleven (wie kent niet die feestjes waar de woonkamer leeg is en iedereen in de keuken staat?). Maar ook omdat de keuken een fantastische combinatie geeft tussen functioneel en design. Vaak heb je in keukens ook een uitdaging, hier moet veel gebeuren op beperkt aantal vierkante meters. En je mag ook nog nadenken over alle apparaten die je in je keuken zet.

Zoveel te vertellen!

Na al die jaren leek het me tijd om hier gestructureerd over te schrijven. Alle lezers moedig ik aan om te reageren op de blogs. Want niets zo inspirerend als jouw ervaringen.

Jouw keukenverhaal

De keuken is de warmste plek in huis en dat merk je aan alle enthousiaste reacties. Mail mij jouw keukenverhaal naar info@keukenwaren.nl. Het lijkt me leuk om van jouw ervaringen te horen.